Η Εταιρεία Ανακαλύψτε περισσότερα για την εταιρεία μας και τις δραστηριότητές της.

Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε απόλυτα τις ανάγκες σας για να σας υποστηρίζουμε πλήρως σχετικά με το όχημά σας.

Στις υπερσύγχρονες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις μας, έχουμε υψηλή αποθεματική ικανότητα ανταλλακτικών και προσφέρουμε το συντομότερο χρόνο παράδοσης στην αγορά σε Γνήσια Ανταλλακτικά, Ανταλλακτικά Aftermarket και Εγγυημένα Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά για οχήματα Mercedes-Benz και Smart.

Παράλληλα, η τακτική εκπαίδευση των τεχνικών μας, μας καθιστά ικανούς να παρέχουμε άψογη συντήρηση σε όλα τα μοντέλα Mercedes-Benz και Smart.

Επίσης, μέσω του Ασφαλιστικού μας γραφείου Tsoutras insurance η ασφάλιση του οχήματός σας επιτυγχάνεται προσαρμοσμένη στα μέτρα σας και στην πιο οικονομική τιμή!

Στοχεύουμε στην πολυετή συνεργασία μας και προτεραιότητά μας είναι να οικοδομούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας, με δεδομένη την ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών μας.

Ελάτε σε μας και αφεθείτε στο πάθος μας για τη δουλειά μας, γιατί για εμάς εσείς και το αυτοκίνητό σας είστε η απόλυτη προτεραιότητα!

Εξειδικευμένος Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart

+30 210 8142060, +30 210 8141626

e-mail: info@tsoutras.gr

Δευτέρα-Παρασκευή 8:00-18:00

Ακολουθήστε μαςFollow us